ΔΗ.Κ.Ε.Χ

Στο οργανωμένο περιβάλλον των  πρότυπων  παιδικών  σταθμών της ΔΗ.Κ.Ε.Χ. «Νερομπογιές και Νότες» «Γλυκό μου μανταρίνι» και “Μικροί Ήρωες”, τα παιδιά μαθαίνουν να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους, να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, και να αναπτύσσουν την κοινωνικότητά τους.  Παρέχουν ημερήσια διατροφή και ιατρική φροντίδα  από παιδίατρο, τηρώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Οι παιδικοί σταθμοί της ΔΗ.Κ.Ε.Χ. στεγάζονται σε μοντέρνες και λειτουργικές κτιριακές υποδομές, είναι στελεχωμένοι με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ακολουθούν σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα για νήπια και βρέφη. Στην εκπαίδευση επιδιωκόμενος στόχος είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων στην έκφραση στην κίνηση και την αντίληψη μέσα από ευχάριστες δημιουργικές δραστηριότητες.

Κατά την διάρκεια του σχολικού έτους διεξάγονται πολλές εκδηλώσεις  και εντός και εκτός του παιδικού σταθμού που έχουν ως στόχο την κοινωνικοποίηση των μικρών μας φίλων, την συμμετοχή τους σε παιδαγωγικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και την  δημιουργική μάθηση μέσα από το παιχνίδι και  την ψυχαγωγία.

Οι Σταθμοί στο Χάρτη