Καθώς διανύουμε τις τελευταίες ημέρες λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων (31/10/2021), νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους πολυπληθείς επισκέπτες των Ιαματικών Λουτρών που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγκάλιασαν και στήριξαν τη προσπάθειά μας να κρατήσουμε το Υδροθεραπευτήριο Αγιασμάτων έναν θελκτικό προορισμό εναλλακτικής εξόρμησης στη Βόρεια Χίο.  Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της ΔΗ.Κ.Ε.Χ στο Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας – ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ. (Greek Health Tourism Counsil).

Μετά από προσωπικές επαφές του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Χ κ. Μισόβουλου Κων/νου με τον κ. Γεώργιο Πατούλη, Περιφερειάρχη Αττικής – Πρόεδρο ΙΣΑ, καταφέραμε να εντάξουμε το Υδροθεραπευτήριο Αγιασμάτων μέσω της ΔΗ.Κ.Ε.Χ στα κέντρα λήψης αποφάσεων αλλά και προώθησης του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα. Επιπλέον επιτεύχθηκε η συνεργασία με διεθνείς ομοειδείς οργανισμούς, Επιτροπές, Φορείς της Ε.Ε. και Κρατικές Υπηρεσίες της Ελλάδας και άλλων χωρών.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν ήδη  εταιρείες από τους κλάδους της Υγείας, του Τουρισμού, των Πιστοποιήσεων, των Συμβούλων Επιχειρήσεων, της Εκπαίδευσης, της Ασφάλισης, των Αερομεταφορών κλπ, με απώτερο στόχο τη διαμόρφωση της Ελληνικής Αγοράς του Τουρισμού Υγείας, καθώς και τη συνεργασία σε θέματα προώθησης του Τουρισμού και της Υγείας.

Μετά τιμής

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Χ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΙΣΟΒΟΥΛΟΣ