ΔΗ.Κ.Ε.Χ

Παιδικά Φεστιβάλ Χρωμάτων και Φαντασίας​

1ο Παιδικό Φεστιβάλ Χρωμάτων και Φαντασίας​

Το 1o Παιδικό Φεστιβάλ ¨Χρωμάτων και Φαντασίας¨ που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Χ έρχεται φέτος κοντά σας στο ανοικτό θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στην περιοχή Καστρομηνά το διήμερο της 18ης και 19ης Ιουλίου 2020 από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ. Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν: Έναν «Παιχνιδότοπο» ενέργειας και εκτόνωσης με έξι φουσκωτά παιχνίδια, πέντε δημιουργικά εργαστήρια και δρώμενα για παιδιά(εργαστήρι τσίρκου και Ζωγραφικής), Θεατρικό Παιχνίδι, ομαδικά παιχνίδια δράσης και πολλές πολλές εκπλήξεις που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα των παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκτονωθούν, να παίξουν, να πειραματιστούν και να γίνουν μικροί ζωγράφοι και δημιουργοί!! Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ «Αποχρώσεις» της ΔΗ.Κ.Ε.Χ, καθώς και το 1o  Σύστημα Προσκόπων. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!!!

2ο Παιδικό Φεστιβάλ Χρωμάτων και Φαντασίας

Το 2o Παιδικό Φεστιβάλ ¨Χρωμάτων και Φαντασίας¨ που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Χ έρχεται και φέτος κοντά σας στο ανοικτό θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στην περιοχή Καστρομηνά το διήμερο της 17ης και 18ης Ιουλίου 2021 από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ. Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν: Έναν «Παιχνιδότοπο» ενέργειας και εκτόνωσης με έξι φουσκωτά παιχνίδια, πέντε δημιουργικά εργαστήρια και δρώμενα για παιδιά(εργαστήρι τσίρκου και Ζωγραφικής), Θεατρικό Παιχνίδι, ομαδικά παιχνίδια δράσης και πολλές πολλές εκπλήξεις που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα των παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκτονωθούν, να παίξουν, να πειραματιστούν και να γίνουν μικροί ζωγράφοι και δημιουργοί!! Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ «Αποχρώσεις» της ΔΗ.Κ.Ε.Χ, καθώς και το 1o  Σύστημα Προσκόπων, το  συγκρότημα BRASILIONICO GRUPO PERCUSSIVO και η σχολή Χορού της Λίας Δημητροπούλου. Η συνταγή είναι «Χρώμα & Φαντασία» και το αποτέλεσμα ΜΑΓΙΚΟ: Πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία για μικρούς και μεγάλους. Κλείστε θέση στο όνειρο.. Σας περιμένουμε!!!

3ο Παιδικό Φεστιβάλ Χρωμάτων και Φαντασίας​

Το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Χρωμάτων και Φαντασίας» της ΔΗ.Κ.Ε.Χ θα είναι και φέτος κοντά σας στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Καστρομηνά το διήμερο της 16ης και 17ης Ιουλίου 2022 από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ. Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του φεστιβάλ περιλαμβάνουν: Έναν «Παιχνιδότοπο» ενέργειας και εκτόνωσης με φουσκωτά και διαδραστικά παιχνίδια, εργαστήρια τσίρκου και ζωγραφικής, bubble show και face painting, θεατρικό παιχνίδι, ομαδικά παιχνίδια δράσης και πολλές εκπλήξεις. Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ «Αποχρώσεις» και «Μαγικό Χωριό», καθώς και το 1 σύστημα προσκόπων Χίου. Σας περιμένουμε για ένα διήμερο γεμάτο δράση, περιπέτεια, παιχνίδι, γέλιο, τραγούδι, μουσική!