1ο Παιδικό Φεστιβάλ Χρωμάτων και Φαντασίας


Το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Χρωμάτων και Φαντασίας είναι ένα εντυπωσιακό, διαδραστικό και μεγάλου ενδιαφέροντος θέαμα που θα διοργανώσει η ΔΗ.Κ.Ε.Χ στο ανοικτό θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στην περιοχή Καστρομηνά το διήμερο της 18ης και 19ης Ιουλίου από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ.

Οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια του Φεστιβάλ , θα περιλαμβάνουν:

Εικαστικά εργαστήρια, δρώμενα, μουσική, παραμύθια, οικολογικές δράσεις, παιχνιδότοπος με φουσκωτά και διαδραστικά παιχνίδια κ.α εντυπωσιακά θεάματα.

Μετά το τέλος των εργαστηρίων και των παιχνιδιών μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους: θα ακολουθήσει μία πρωτότυπη παιδική παράσταση θεάτρου από την ομάδα «TeatroTheama», που συνδυάζει θέατρο, χορό, παντομίμα, τσιρκοειδή «gang» και ήχο –παιχνίδια, σ’ένα πραγματικό Πανηγύρι Χρωμάτων και Φαντασίας.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν επίσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ της ΔΗ.Κ.Ε.Χ , καθώς και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου και οι Brazilioniko Grupo Percussivo.

Έφτασε η ώρα που οι μικροί μας φίλοι θα ξαναβρούν το χαμένο τους χαμόγελο!!!

Τα παιδιά θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να παίξουν, να εκτονωθούν και να συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια δράσης καλλιεργώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους , διασκεδάζοντας και χαρίζοντας στους εαυτούς τους και στους γονείς τους όμορφες στιγμές απόδρασης!!

Όλα αυτά με ένα χρωματιστό σύνθημα: 

« Τα παιδιά με τη φαντασία τους δίνουν χρώμα στη ζωή»

Σας περιμένουμε!!