‘Μικροί Ήρωες’

Βρεφονηπιακός Σταθμός "Μικροί Ηρωες"

Ο τρίτος πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός της ΔΗΚΕΧ ‘’Μικροί Ήρωες’’ στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτήριο στην πόλη της Χίου στην περιοχή Μονοδένδρι στην οδό Στεφάνου Καρτούλη 23.

Έχει φτιαχτεί με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και αποτελεί έναν χώρο ασφαλή και ευχάριστο για τα παιδιά, με τάξεις φωτεινές ,όμορφα διακοσμημένες με χαρούμενα χρώματα και σύγχρονο εξοπλισμό.

Όλοι οι παιδαγωγοί του σταθμού με φροντίδα και αγάπη συμβάλλουν στην ομαλή και δημιουργική παραμονή των παιδιών στο χώρο.

Στο σταθμό φιλοξενούνται 48 παιδιά , 33 βρέφη (2 μηνών-2,5 ετών) και 15 νήπια (2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση) τα οποία χωρίζονται σε 3 τμήματα βρεφών και 1 τμήμα νηπίων.

Καθένα από τα τμήματα έχει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό που ακολουθεί ημερήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων προσαρμοσμένο στην ηλικία κάθε τμήματος και ενημερώνουν καθημερινά τους γονείς με ειδικό σημείωμα.

Στον Βρεφονηπιακό Σταθμό παρέχεται σίτιση με ισσοροπημένο μενού που περιλαμβάνει φρέσκα φρούτα, λαχανικά ,κρέας ,ψάρι γαλακτοκομικά και γενικά τρόφιμα για τη διασφάλιση της υγιεινής διατροφής των παιδιών.

Διεύθυνση

Στεφάνου
Καρτούλη 23

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή
07:30 – 15:30

Επικοινωνία

Τηλ: 22710 41441
Email: mikroi_hroes@hotmail.com